Presentatie Fluisterend goud

Vrijdag 27 september presentatie van Fluisterend goud van Diederik de Boorder in het Olympisch Training Centrum van de KNRB aan de Bosbaan in Amstelveen. De deuren gaan open om 17.00 open.

Erica Terpstra die het boek ten doop zal houden, vond het een aangrijpend en fascinerend verhaal. Rijk aan emoties en uitdagingen voor de topsport.

Je zult maar gevraagd worden roeicoach te worden voor een provincie van China. Dat overkwam Diederik de Boorder in 2005. Het verwarrende avontuur waarin hij terecht kwam, verwerkte hij in Fluisterend goud. Zijn verblijf in China leerde hem meer over de beginselen van wilskracht en de wijsheden van de Tao. Het confronteerde hem ook met de naar Westerse begrippen bijna onmenselijke trainingsmethoden van de Chinezen en hun ondoorzichtige politieke praktijken. Een spannend boek!

Fluisterend goud van Diederik de Boorder is een uitgave van Schaep14, ISBN 978908294702, 176 pp. €19,95. Vanaf 27 september 2019 is Fluisterend goud  te koop in de erkende boekwinkel en via www.boekenroute. Meer informatie bij de uitgever (info@schaep14.nl).